Jonge oud-katholieken (25 okt 2019)

Veel achttienplussers hebben aangegeven graag bij elkaar te komen met mensen van dezelfde leeftijd. Deze groep in de OKKN is redelijk groot en we vermoeden dat sommigen van jullie elkaar nog niet kennen. Toch is de kerk maar klein en dat willen we graag demonstreren. Daarom nodig ik jullie uit voor een avond voor "jonge Oud-Katholieken". Studenten, afgestudeerden, werkenden, wat je ook doet, je bent welkom! In principe 18 jaar tot en met 25 jaar, of iets daaronder als je een vroege student bent; of iets daarboven als je er echt graag bij bent.

Michael

 

Wat gaan we doen?

Het voorstel is om samen te koken en te eten. Je hoeft geen sterrenkok te zijn om te helpen. Samen eten is al heel ontspannen en gezellig natuurlijk. We kunnen elkaar ontmoeten en natuurlijk ideeën uit wisselen voor activiteiten voor jullie doelgroep. De avond wordt afgesloten met een gebedsviering met liederen van Taizé.

  • Als je trouwens een instrument speelt dat je makkelijk kan meenemen laat het me even weten, het zou mooi zijn als we begeleiding hebben bij de liederen van de viering.
  • Wil je helpen boodschappen doen of heb je ideeën voor het eten? Let me know!

 

Lijkt dit je wat?

Ben jij erbij? Meld je dan snel aan voor de bijeenkomst op: vrijdag 25 oktober 2019, 18.00-21.30 te Utrecht.

 

Contact

Voor vragen of aanmelden kun je terecht bij Michael.

Website van het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat | Kon. Wilhelminalaan 5, 3818 HN Amersfoort | 
Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan