Welkom!

Succesvol Leringweekend brengt jongeren bij elkaar

Succesvol Leringweekend brengt jongeren bij elkaarBegin van de maand (5-7 april) hebben 23 jongeren deelgenomen aan het Leringweekend van het aartsbisdom Utrecht. Bij het kamphuis in Epe hadden leiders Sabine, Pieter, Ralph, Maartje en Michael de nodige voorbereidingen getroffen. Op het kantoor van Michael in het bisschoppelijk bureau stonden weer de EHBO-doos, kerk-doos, wc-rollen en andere ... Lees verder>>

Buitenlandreis 2019: Canterbury

Een buitenlandreis naar Canterbury: dat is cultuur snuiven in de stad, ontmoeting en gezelligheid met andere deelnemers én ... lees verder>>

Welkom op de website van het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat! Blijf hier op de hoogte van alle activiteiten en bijeenkomsten voor (oud-katholieke) jongeren.

 

Naast de nieuwsberichten en het overzicht van de activiteiten vind je ook informatie over de Oud-Katholieke Jeugdkampen.

 

Neem gerust contact met ons op om je vragen te stellen of je ideeën door te geven! Dat vinden we sowieso leuk, want zo leren we elkaar beter kennen. Je kunt hier onze gegevens vinden.

 

Erna en Michael

jongerenpastores

Website van het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat | Kon. Wilhelminalaan 5, 3818 HN Amersfoort | 
Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan