Welkom!

Don't miss the Swiss!

Don't miss the Swiss!Op 12 oktober bezoekt een groep oud-katholieke jongeren uit Zwitserland Alkmaar. Een uitgelezen kans om hen te ontmoeten. Natuurlijk gaan we met elkaar de stad verkennen, op een manier die je niet dagelijks zult meemaken. Daarnaast gaan we ook het gesprek zoeken om elkaar beter te leren kennen.
Deze ontmoeting vindt plaats als onderdeel van de ... Lees verder>>

Succesvol Leringweekend brengt jongeren bij elkaar

Begin van de maand (5-7 april) hebben 23 jongeren deelgenomen aan het Leringweekend van het aartsbisdom Utrecht. Bij het kamphuis ... lees verder>>

Jonge oud-katholieken

Veel achttienplussers hebben aangegeven graag bij elkaar te komen met mensen van dezelfde leeftijd. Deze groep in de OKKN is ... lees verder>>

Welkom op de website van het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat! Blijf hier op de hoogte van alle activiteiten en bijeenkomsten voor (oud-katholieke) jongeren.

 

Naast de nieuwsberichten en het overzicht van de activiteiten vind je ook informatie over de Oud-Katholieke Jeugdkampen.

 

Neem gerust contact met ons op om je vragen te stellen of als je behoefte hebt aan een gesprek. Je kunt hier onze gegevens vinden.

 

Erna en Michael

jongerenpastores

Website van het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat | Kon. Wilhelminalaan 5, 3818 HN Amersfoort | 
Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan