Laatste hele dag congres....

Vandaag was de laatste volle dag van het congres. Vol verwachting keken we vanochtend naar buiten in de hoop dat het zonnig en warm was. Zwemmen in de Zurichsee was namelijk ons plan. Groot was daarom onze teleurstelling dat het plensde van de regen. Voordeel was wel dat we dan iets langer uit konden slapen….

Na het ontbijt dus maar rustig aangerommeld in het Pfadihuus. Party & Co gespeeld en toen richting de tram om naar het congresgebouw te gaan. Daar wederom een zeer lekkere en luxe lunch en daarna de stad in.

’s Middags deden we mee met de workshop Pantomime. Die ging over spelen met maskers op. Erg leuk om te doen en er zitten een aantal talenten in onze groep!

’s Avonds was het net lang genoeg droog om een slotbarbecue te houden met een aantal Zwitserse jongerenwerkers en een Zwitserse jongen erbij. Leuk dat die er bij kwamen. Vooral de uitspraak van ‘Eet chips, het is heeeeeel gezond’ door de Zwitserse jongerenwerker Christof houden we erin!

Voor ons als begeleiding was er ’s avonds nog een verrassing; ze hadden stiekem cadeautjes voor ons gekocht, super lief!

Nu zitten wij als begeleiders nog even lekker rustig beneden wat te drinken en de rest is boven weerwolven aan het spelen… spannend!

Morgen moeten we hééél vroeg opstaan…oeps.. maar dat zien we morgen wel weer ;-)

Hier het verslag van Ruth en Jasper!

Reacties: 1-1
Door Moke @ 2010-08-30 17:04:26
Haha, die 'heeeel' had ik hem aangeleerd, voor de grap. Superhard gelachen toen we hem dat tegen de groep achter ons zei!
En lief zijn we zeker :D
Het was ontzettend leuk! Nog een keertje heel erg bedankt!
Reacties: 1-1
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.

Website van het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat | Kon. Wilhelminalaan 5, 3818 HN Amersfoort | 
Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan