De toekomstige Miss Universe en de Nacht van de Vrede

“Miss verkiezingen moeten meer inhoud krijgen.” Dat zegt  de 23-jarige Nederlandse Steffy.  Zij is een  een persoonlijke campagne gestart om dat voor elkaar te krijgen. Nog geen etmaal na afloop van de Miss Universe verkiezingen in Las Vegas had ze al kritiek: “Ik heb de Miss verkiezingen goed in de gaten gehouden en niemand heeft het meer over wereldvrede, ik wil daar verandering in brengen”, aldus een uitgesproken Miss Steffy.  

Miss Steffy ergert zich aan het gebrek aan de inhoud rondom de Miss Universe verkiezingen. Haar persoonlijke ambitie is om in 2011 Miss Universe te worden en om genoeg  inhoudelijke bagage te hebben om hier verandering in te brengen.  

Vanwege haar maatschappelijke betrokkenheid heeft Pax-it, een vredesorganisatie van idealistische jongeren, Miss Steffy verkozen tot ambassadrice van de Nacht van de Vrede.


De Nacht van de Vrede is hét jaarlijkse jongerenpodium voor politiek, kunst en cultuur. Op maandagavond 20 september 2010 wordt de Internationale Dag van de Vrede afgestapt met een wervelend programma: politiek debat, film, muziek en kunst over vrede en veiligheid, ver weg en dichtbij.

Kijk voor hier voor meer info over de nacht van de vrede en over Steffy.

Reacties: Geen berichten
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.

Website van het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat | Kon. Wilhelminalaan 5, 3818 HN Amersfoort | 
Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan