Schnitzel here we come!

Nog twee nachtjes en dan vertrekken we met 10 jongeren en 4 begeleiders naar Wenen. Een leuke groep waarbij de deelnemers uit alle streken van onze kerk komen.

De deelnemers zijn in de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar en hebben verschillende achtergronden. We zijn als jongerenpastoraat blij dat we zulke enthousiaste en gemotiveerde deelnemers hebben.

 

In de kennismaking op vrijdag 7 september j.l. bleek al dat de deelnemers goed met elkaar kunnen opschieten. In Utrecht waren we welkom om de pastorie en keuken te gebruiken. Een van de deelnemers had aangeboden om te helpen met koken. Elke keer als de deurbel ging, kwamen er weer deelnemers bij die ook de handen uit de mouwen staken.

Een heerlijke pasta was in mum van tijd klaar. 

Tijdens de maaltijd werd kennisgemaakt en verteld waarom men wilde deelnemen aan de congresreis. Verschillende redenen werden aangedragen, zoals andere jongeren leren kennen en je deel voelen van het grotere geheel.

 

Nu dus nog twee nachten. Woensdagavond vertrekken we vanaf Utrecht CS, om donderdagochtend te arriveren in Wenen.

 

We hopen hier wat berichtjes en foto’s te posten, als de internetverbinding geen roet in het eten gooit! Jullie horen dus nog van ons!

 

Michael

Website van het Oud-Katholiek Jongerenpastoraat | Kon. Wilhelminalaan 5, 3818 HN Amersfoort | 
Site design: Sync. Creatieve Producties; techniek: SiteCan